Voor 17:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis!

Hoe werkt de Scanmarker Air?

Wat is de Scanmarker Air?

De Scanmarker Air is een handige productiviteits-tool waarmee je het proces van markeren en overtypen van tekst kunt overslaan en direct tekst kunt scannen naar je favoriete tekstverwerkingsprogramma of je smartphone. Je kunt tot wel 30 keer sneller tekst scannen met de Scanmarker Air dan wanneer je deze tekst zou moeten typen!

Met Scanmarker Air scan je direct naar de cloud!
scanmarker-air-naar-smartphone

Beweeg de Scanmarker Air over je tekst. That's it!

Een revolutionaire en gepatenteerde verwerkingstechnologie in de Scanmarker Air zorgen ervoor dat je razendsnel teksten kunt scannen zonder dat je hiervoor dure, lastige apparaten nodig hebt. De tekst wordt door het apparaat gescanned als hoge kwaliteit afbeelding en intern via de OCR tekstherkennings-software omgezet in leesbare tekst, in meer dan 40 talen.

Direct resultaat

De gescande tekst wordt in een fractie van een seconde overgezet naar je favoriete tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. Maar ook werkt de scanner perfect in je e-mailprogramma of zelfs op Facebook. Overal waar je tekst zou kunnen typen, kun je ook teksten inscannen met behulp van de Scanmarker Air. Ook kun je met de gratis apps voor Android en iOS teksten direct scannen naar je smartphone.

Download de gratis apps voor Android en iOS, zoek in je app store naar 'Scanmarker'.

national-flags-1

Vertaalt in meer dan 40 talen

Door simpelweg voor het scannen de taal te selecteren die je wenst en vervolgens de tekst te scannen, kun je de Scanmarker Air in meer dan 40 talen gebruiken. De vertaalde tekst verschijnt direct op de plek waar je het wilt hebben.

Momenteel worden de volgende talen ondersteund:

Albanisch, Azerbaijaans, Braziliaans, Bulgaars, Chinees (verticaal; traditioneel en simplified), Corsicaans, Kroatisch, Tsjechisch Deens, Nederlands, Engels, Esperanto, Estisch, Fijiaans, Fins, Frans, Gallisch, Duits, Grieks, Hebreeuw, Hongaars, IJslands, Iers, Italiaans, Japans, Japans verticaal, Koreaans, Koreaans verticaal, Latijn, Lets, Litouws, Moldaafs, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Schots Galisch, Servisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Zweeds, Zwitsers Duits, Tagalog, Turks, Oekrainsch, Xhosa en Zoeloe.

Voorleesfunctie

De ingebouwde tekst-naar-spraak functionaliteit van de Scanmarker Air kan de gescande tekst voor je voorlezen, zelfs terwijl je aan het scannen bent! Een handige manier om de gescande tekst sneller en beter te begrijpen. Ook werkt de ingebouwde vertaalfunctie ook bij de voorleesfunctie, zodat je gescande tekst ook direct hardop kunt laten voorlezen in je eigen taal.

woman-listening
herkent-barcodes

Herkent ook streepjescodes

Behalve dat de Scanmarker Air teksten kan scannen in een fractie van een seconde, is deze tool ook inzetbaar als barcode scanner! En je hoeft hier niets extra's voor te doen. Scan gewoon de streepjescode en de software herkent hem meteen.

Waarom typen als je ook kunt scannen?

Wees efficient en gebruik de Scanmarker AIR.

Scanmarker Air werkt ook op je smartphone!

Scanmarker AIR werkt op iOS, Android, Windows en Mac OS X. Scan ook tekst direct naar je smartphone met de handige gratis app! Met deze app kun je ook direct je tekst vertalen en hardop voor laten lezen. Zo bespaar je nog meer tijd!

Klik op onderstaande iconen om de gratis app te downloaden voor jouw iOS of Android smartphone