Voor 17:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis!

Is een leespen handig voor mensen met dyslexie?

De digitale leespen een uitkomst voor mensen met dyslexie?

Heb je problemen met lezen en interpreteren van teksten? Dan kan de Scanmarker Air uitkomst bieden! Als je voor school of werk teksten moet overtypen en je hebt hier moeite mee, gebruik dan de digitale leespen van Scanmarker Air en scan je teksten tot 30x sneller dan wanneer je deze zou moeten overtypen.

Met Scanmarker Air scan je direct naar de cloud!
scanmarker-air-naar-smartphone

Gebruik de ingebouwde voorleesfunctie om teksten beter te begrijpen

Het grootste probleem voor mensen met dyslexie is het begrijpen van teksten. Met de Scanmarker Air met voorleesfunctie kun je eenvoudig teksten laten voorlezen terwijl je ze scant! En dit kan tussen meer dan 40 talen. De Scanmarker Air is zo snel met het lezen en van de teksten dat er nagenoeg geen vertraging zit tussen scannen en voorlezen van teksten.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Android of Apple smartphone en de gratis Scanmarker app. Je kunt de app eenvoudig zelf downloaden door in je App Store of op Google Play te zoeken naar 'Scanmarker'.

De Scanmarker Air helpt! Koop je digitale leespen veilig en snel via onze webshop. Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Wil je een leespen aanschaffen? Dat kan nu met € 2,50 korting!

Bezoek de webwinkel en kies jouw Scanmarker Air. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode SCAN voor € 2,50 korting én gratis verzending. En bestel je op werkdagen vóór 15:00u, dan heb je jouw digitale leespen de volgende dag in huis.

Koop je digitale leespen veilig, snel en vertrouwd bij Scan it Quickly, dé Nederlandse retailer van de Scanmarker Air

Waarom typen als je ook kunt scannen?

Wees efficient en gebruik de Scanmarker AIR.

Scanmarker Air werkt ook op je smartphone!

Scanmarker AIR werkt op iOS, Android, Windows en Mac OS X. Scan ook tekst direct naar je smartphone met de handige gratis app! Met deze app kun je ook direct je tekst vertalen en hardop voor laten lezen. Zo bespaar je nog meer tijd!

Klik op onderstaande iconen om de gratis app te downloaden voor jouw iOS of Android smartphone