Voor 17:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis!

Scanmarker Air kopen? Lees hier de voordelen!

Met de Scanmarker Air hoef je nooit meer teksten over te typen!

Koop de Scanmarker Air bij Scan it Quickly en verlos jezelf van het overtypen van teksten. Met de handige Scanmarker Air kun je moeiteloos alle teksten scannen en direct verzenden naar je favoriete tekstverwerkingsprogramma.

Ook kun je de tekst die je hebt gescand direct vertalen naar meer dan 40 talen en ook kun je de tekst hardop voor laten lezen.

Met Scanmarker Air scan je direct naar de cloud!
scanmarker-air-naar-smartphone

Scannen, voorlezen en vertalen: het kan allemaal

Maar de Scanmarker Air doet meer! Met de bijgeleverde app voor Android en iOS kun je teksten ook direct naar je mobiel en tablet scannen.

Ook ben je niet gebonden aan een tekstverwerkingsprogramma. Je kunt tekst scannen en verzenden naar alles waar je tekst kunt typen, dus bijvoorbeeld ook op Facebook of in een e-mail. Handig als je een e-mail moet sturen naar een persoon die een andere taal spreekt dan jij!

Stop met typen, start met scannen!

Voor mensen die veel met het overtypen van teksten bezig zijn is de Scanmarker Air dé ideale oplossing om je werk sneller en doeltreffender te maken. Simpelweg door de Scanmarker Air in een vloeiende beweging over de tekst te bewegen scan je moeitelooos de grootste stukken tekst. De ingebouwde OCR-technologie van de Scanmarker Air interpreteert alle tekst in een oogwenk, zodat je niet hoeft te wachten tot de gescande tekst op je scherm verschijnt.

Koop de Scanmarker Air voordelig en veilig bij Scan it Quickly, dé Nederlandse retailer van de Scanmarker Air.

Waarom typen als je ook kunt scannen?

Wees efficient en gebruik de Scanmarker AIR.

Scanmarker Air werkt ook op je smartphone!

Scanmarker AIR werkt op iOS, Android, Windows en Mac OS X. Scan ook tekst direct naar je smartphone met de handige gratis app! Met deze app kun je ook direct je tekst vertalen en hardop voor laten lezen. Zo bespaar je nog meer tijd!

Klik op onderstaande iconen om de gratis app te downloaden voor jouw iOS of Android smartphone